menu

100 år med DURABLE

Milepæle i succeshistorien

Fra den første klemmappe til innovative moderne arbejdskoncepter: Den tyske mærkevareproducent DURABLE har imponeret kunderne med banebrydende løsninger til arbejdspladsen i 100 år – både nationalt og globalt.

DURABLE – navnet siger det hele. Ideen bag brandnavnet var virksomhedens vejledende vision for hele dens 100-årige historie: Fremtidssikrede løsninger til moderne arbejdsformer, holdbar kvalitet og prisvindende designprodukter. Overalt i verden har den måde, vi arbejder på, ændret sig markant i de seneste 100 år. Det klassiske kontor med skrivemaskine og karbonpapir er lige så meget fortid som at transportere varer i hestevogne.

 

Computere, mobile enheder og metoder såsom Kaizen og agilt arbejde har ændret arbejdsmiljøet lige så meget som den øgede fleksibilitet i, hvornår og hvor vi arbejder. DURABLE tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af moderne arbejdspladsprodukter til mange forskellige brancher: fra tabletholdere til kabelstyringssystemer, fra mobil organisation til forskellige mærknings- og præsentationskoncepter.

Milepæle i virksomhedens 100-årige historie

Fra grundlæggelsen i 1920 til udvidelser af produktionsfaciliteterne, ekspansion og masser af produktinnovationer: Få alt at vide om de vigtigste milepæle i den historiske oversigt for DURABLE  >>

En god international position

DURABLE sælger sin produktportefølje i over 80 lande. Ud over 12 datterselskaber og repræsentationskontorer i Europa og USA samarbejder mærkevareproducenten med distributører i mange lande.

Oversigt over alle datterselskaber >>

 

 

Miljømæssigt orienteret ledelse

 

Miljøvenlig virksomhedsledelse er vigtigere end nogensinde, og for DURABLE er det en del af den grundlæggende forståelse af moderne forretning. Besparelser i elforbruget, konstant optimering af den interne genvindingsproces og reduktion af CO2-udledning er eksempler på miljøvenlige foranstaltninger, der er truffet i de senere år. Desuden opfylder Blue Angel-sortimentet særlige krav til holdbarhed og miljøvenlighed.

Mere om bæredygtighed hos DURABLE >>

Enestående produktinnovationer

Arkivering uden hulning: I 1959 opfandt DURABLE DURACLIP®-klemmappen. Siden da er der blevet solgt 500 millioner enheder i alt


Langtidsholdbare oversigtssystemer med en særlig garanti: DURABLE-displaysystemer overbeviser altid med innovative funktioner og en høj grad af kombinerbarhed.


I 2009 sendte DURABLE en helt ny form for fleksibel præsentation på markedet: DURAFRAME®-inforammen. Produktet har vundet flere priser, solgt i millionvis og kunne endda ses i en tv-kampagne i 2018.

I 2012 blev VARICOLOR®-skuffebokse med dets elegante og diskrete farveskema hurtigt meget populært. Derfor vokser VARICOLOR®-serien fortsat.


Med sine seneste produkter viser DURABLE igen sin fornemmelse for moderne arbejdstendenser:

TABLET HOLDER-serien giver mulighed for at arbejde og udføre præsentationer med tablets på en effektiv måde.


CAVOLINE®-kabelskjulere tæmmer sammenfiltrede kabler på arbejdspladsen og derhjemme.


Multifunktionstrolleyerne i QUADRO®-serien kombinerer alsidige anvendelser med stilfuld elegance i trendy farver.


DURABLE’s skærmholdere giver en særligt fleksibel løsning til den ergonomiske arbejdsplads

Belysningsbrandet LUCTRA®

I 2015 lancerede DURABLE et nyt segment med sit nye brand LUCTRA® inden for belysning. LUCTRA®-bord-, stander- og mobillamper har vundet mange priser og giver god arbejdsbelysning på kontoret og i hjemmet. Det professionelle, biologisk effektive LED-belysningssystem implementerer de seneste videnskabelige resultater om indvirkningen af lys på mennesker (Human Centric Lighting). LUCTRA®-lys kan gengive naturligt dagslys næsten fuldstændigt og således understøtte den enkeltes indre ur og skabe en følelse af velvære.

Mere om LUCTRA® >>