menu

MILJØVENLIG SKRIVEBORDSTILBEHØR

BLUE ANGEL SORTIMENTET

Hos DURABLE er vi overbevist om, at høj produktkvalitet og vækst på den ene side og beskyttelse af miljøet og sociale og etiske kriterier på den anden side, ikke behøver at være i konflikt med hinanden i dag eller i fremtiden.

Ved at udvide vores sortiment med en serie af skrivebordstilbehør, der er fremstillet af mindst 80 % genanvendt materiale, tager vi endnu et skridt i retning af ansvarsfuld anvendelse af naturlige ressourcer.


 

Blue Angel
Blue angel link

Blue Angel - et segl gennemsyret af traditioner

Logoet i den blå cirkel, der blev oprettet for ca. 40 år siden af den tyske regering, er det længst etablerede miljøbeskyttelsesmærke. Det ses stadig i dag som et af de mest accepterede symboler for produkter, der er fremstillet af mindst 80 % genbrugsplast. Materialerne kan adskilles og sorteres korrekt og returneres til genanvendelsesprocessen ved slutningen af deres levetid.

 

 

Holistisk bæredygtighedskoncept

Fremstillingen af bæredygtige produkter af genanvendt plast er blot en af en række foranstaltninger, der indgår i vores bæredygtighedsstrategi. Ud over produktionen ønsker DURABLE at udvikle rammebetingelserne positivt, f.eks. energiforsyning og -forbrug, distribution og udligning af CO2-emissioner. Som eksempler kan nævnes brugen af vedvarende energi via solpaneler i produktionsanlæggene eller udligning af CO2-emissioner især inden for logistikområdet. Desuden støtter DURABLE forskellige miljøprojekter og arbejder aktivt for at beskytte truede arter.

Læs mere her om DURA BEE

Blue Angel produkter