menu

CAVOLINE® - DIN KABELHÅNDTERING

Kabelhåndtering på din arbejdsplads


Optimeret kabelføring på arbejdspladsen

Moderne kontorer er fleksible og åbne. Dette efterfølges af et stadigt stigende antal elektronisk enheder. Kabelhåndtering spiller en vigtig rolle for at holde det store antal enheder klar til fleksibel brug, og stadigt opretholde arbejdspladsen ren og velorganiseret. Dette er ikke kun godt for arbejdspladsens effektivitet og attraktive udseende, det er også en del af de sikkerhedsforanstaltninger, der kræves i henhold til loven for at forhindre at man snubler og falder, forårsaget af kabler der hænger eller ligger grimt og uhensigtsmæssigt.

Fokus på det væsentlige

God kabelhåndtering betyder at organisere og strukturere alle typer kabler på bedst mulig måde. Med et stramt designkoncept, design af høj kvalitet og smarte kombinationer, står CAVOLINE® for perfekt kabelorganisation. Denne omfattende løsning tilbyder kabelholder, velcrobånd og forskellige modeller af kabelbokse.


Til det komplette sortiment >>

Seriens midtpunkt: CAVOLINE® BOX

CAVOLINE® BOX er det perfekte værktøj til at organisere både kabler og strimler. Skrivebordet ser godt ud øjeblikkeligt, fordi de tilsluttede forbindelser og overskydende kabellængder er skjult inde i den attraktive boks. Takket være sine kompakte ydre dimensioner kan CAVOLINE® BOX S også anbringes på skrivebordet, hvor den kan fungere som en ladestation til mobiltelefoner. Store gummifødder gør at boksen står fast

Til CAVOLINE® BOX S >>

CAVOLINE® udvalg

Kabelhåndteringsguide 

Organiseret kabelhåndtering – hvordan så? CAVOLINE® gør det til et simpelt job – ingen behøver  professionel hjælp. Find ud af hvordan du læser vores  tips og tricks.

Kabler og korte afstande. Kablerne fra producenten er ofte meget lange for at dække så mange anvendelser som muligt. Derfor bliver det nødvendigt at bundle eller lede kablerne forsigtigt eller udskifte dem med kortere kabler, der er tilgængelige fra specialbutikken


Kabel organisation for hver situation.
De selvklæbende kabelholdere i forskellige størrelser kan hurtigt fastgøres til glatte overflader og sikre sikker tilslutning og kabelføring. Til løst hængende kabler, f.eks. under skrivebordet forhindrer de selvklæbende kabelholdere farlige uheld, mens kabelboksen skjuler strimler.

Sikker ledning for at forhindre kabelbrud. Kabelbrud bør undgås, da kraftige knæk svækker både funktionalitet og sikkerhed. Velcro kabelbånd har vist sig at være meget praktisk til individuel justering. CAVOLINE® BOX leveres også med dobbeltsidet gummieret kabeludgang til nem håndtering og ideel luftcirkulation


Rent helt enkelt. Opbevaring indenfor kabelbokse beskytter hylstret mod støv og kan dermed forlænge elektronikkens levetid. Velorganiserede kabler gør også arbejdspladser nemmere at rengøre.


Løft op i stedet for at gemme væk.
Hvis ledninger over lange afstande ikke kan undgås, kan det i stedet ændres effektivt til et blikfang. Der er mange kreative og inspirerende ideer på Kabelkunst

Kabelbokse i brug

Gør kabelkaos til en organiseret arbejdsplads

Før

Kabelkaos under skrivebordet ser ikke kun u-organiseret ud, man kan også hurtigt komme til at snuble i dem. 

Før

Kabelvirvar på skrivebordet: Komplicerer fordelingen af enhederne og tager meget plads til at kunne arbejde 

Efter

Stikkene forsvinder i kabelboksen CAVOLINE® BOX L, mens de selvklæbende kabelbindere gør det nemmere med kabelføringen af ledningerne.

Efter

Kompakt og praktisk: CAVOLINE® BOX S fungerer også som en ladestation for smartphones

Brochure

Du kan downloade brochuren "Cavoline" her

DESIGNPRISER

CAVOLINE® Box har vundet adskillige designpriser i 2020 & 2021: iF DESIGN AWARD, red dot winner og ICONIC AWARDS