menu

COFFEE POINT

 

ELEGANT OG PRAKTISK.

COFFEE POINT TIL KREATIVE MØDER.

NICE TO MEET -
MØDESTEDER FOR NYE IDÉER

Nye ideer bliver ofte født på steder, hvor fokus er på kommunikation og dialog og ikke på de traditionelle mødesteder på kontoret. Sådanne steder er vigtige for nye former for samarbejde, nye perspektiver og hjælper med at sikre langsigtet succes. Varme drikke som kaffe og te har en inspirerende og stimulerende virkning og er en integreret del af social interaktion og kommunikation.

DEN MOBILE LØSNING FOR KAFFE OG TILBEHØR

COFFEE POINT tilbyder fleksibel og brugervenlig opbevaring af f.eks. småkager, kaffefløde, kaffekapsler og tebreve til mindre grupper. Produktserien passer godt til cateringbiler, kantinen, tekøkkenet, venteværelset, receptionerne og mødelokalerne.

Produkterne BOX, CASE, TRAY og BIN  kan kombineres og muliggøre en fleksibel kaffebar, hvor det er nødvendigt for en kaffepause.

FORDELENE VED ET KOMPLET COFFEE POINT BOX SÆT

Den smarte skuffeboks til tilbehør i kaffepausen, hører hjemme i et hjørne af køkkenet eller på rullebordet. En praktisk komplet skuffeboks med en god overflade til servering oppe på toppen og en kasseindsats til opbevaring af rørpinde, skeer og meget mere. De store, rummelige skuffer kan rumme tilbehør så som kaffekapsler, tebreve, sukker og servietter. COFFEE POINT CASE er den ideelle opbevaringsboks til kaffekapsler og te.

Andre specielle funktioner:

  • Hvert produkt i serien passer ind i den praktiske opbevaringsboks
  • Øversten skuffe har en cylinderlås
  • Udtræksstop på skufferne 
  • Foldet greb på skuffefronten
  • Står stabil takket være skridsikre klæbepuder, som også beskytter mod ridser på underlaget