menu

DURAFIX®

DEN SELVKLÆBENDE MAGNETISKE KLEMME TIL NOTER OG NOTATER

Alle kender til det: En note skal skrives hurtigt og vedhæftes til et sted indenfor synsvinkel, så du ikke glemmer vigtige aftaler og informationer. Problemet: Klæbemidlet, der anvendes som standardklister, mister hurtigt deres styrke, og noterne bliver væk. DURAFIX® CLIP har en smart løsning: Sæt den selvklæbende klemme på en jævn overflade og sæt dine noter ind i klemmen. Den magnetiske klemme holder noterne forsvarligt på plads. Åbn og luk klemmen så ofte som du vil!

 

 

DURAFIX® – Nem vejledning i 4 trin:

1) fjern beskyttelsesfilmen
1) fjern beskyttelsesfilmen
2) fastgør strimlen på det ønskede sted
2) fastgør strimlen på det ønskede sted
3) åbn strimlen og indsæt indholdet indeni
3) åbn strimlen og indsæt indholdet indeni
4) luk strimlen, den magnetiske klemme holder indholdet sikkert på plads - klar
4) luk strimlen, den magnetiske klemme holder indholdet sikkert på plads - klar

Sikker holder for ethvert format

Mellemstore meddelelser, der ofte udskiftes, kræver et system som kan holde dem fast, der giver et fast greb og er fleksibelt og nemt at håndtere. Med DURAFIX® RAIL kan statistiske diagrammer, instruktioner eller andre dokumenter i A4- eller A3-format let opsættes og udskiftes uanset formatet. Vi har også en passende løsning til store plakatformater: Med DURAFIX® ROLL kan du klippe den fleksible selvklæbende magnetiske klemme individuelt til i ønskede størrelser. Dette giver dig mulighed for hurtigt og nemt at oprette store annoncer uden at skade plakaterne, som du måske ville gøre med klæbende tape.

 

 

DURAFIX® Den fleksible løsning til at vedhæfte noter og udskifte efter behov :

 

Vores produkter DURAFIX® CLIP og DURAFIX® ROLL blev kåret som "DURAFIX® Principle" for Product of the Year 2019 af The PBS Brand Industry på Paperworld i Frankfurt.

 

På udkig efter en all-around beskyttelse til dine meddelelser? Find ud af hvor professionelt du kan præsentere kunde information med f.ex.  DURAFRAME® info frames.