menu

JULEGAVEIDEER OG GODE PRODUKT TIPS TIL DEN HYGGELIGE JULETID

Bliv inspireret af vores spændende sortiment af produkter og julegaver til den hyggelige juletid. Perfekt til kontoret eller i detailhandel samt nogle rigtige gode julegaveideer til forretningspartnere eller kunderne.

Årstidens oplysninger og meddelelser

Uanset om det er en ændring til åbningstiden eller et specialtilbud og gode nyheder til glæde for dine kunder, så skal informationen i detailmiljøet se professionelt ud. DURAFRAME® kan hjælpe dig med at være klar på hurtige forandringer og samtidig give din inforamme det professionelle udseende.

 

Find den perfekte inforamme til årstidens skiltning >>

Den perfekte skuffeboks til kaffe og brunkager.

Varm kaffe eller te er særligt godt på kontoret igennem vintermånederne. Disse stunder er ofte suppleret med tilhørende hygge såsom brunkager og julesmåkager.Perfekt til opbevaring: Den praktiske skuffeboks COFFEE POINT. Boksen er pladsbesparende og så finder du samtidig plads til alt kaffetilbehøret i de matchende produkter, som er ideelle til den perfekte kaffepause.

 

Find inspiration her på skuffeboksen og de matchende produkter>>

Julegaveideer til forretningspartnere og kunder

Er du stadig på udkig efter en julegave til en forretningspartner hos en af dine kunder eller leverandører? Uanset om du leder efter en gave af høj kvalitet eller noget til dig selv denne jul, så lad os hjælpe dig.