menu

TABLET HOLDER

HOLDERE TIL TABLETS SOM HJÆLPER DIG TIL AT PRÆSENTERE OG INFORMERE PÅ EN PROFESSIONEL MÅDE

Med den smarte TABLET HOLDER-serie tilbyder DURABLE teknologisk avancerede holdere til tablets til forskellige anvendelsesområder. Holderene er pladsbesparende og effektive arbejdsredskaber til tablets og laptops. TABLET HOLDER-serien består af seks produkter, og de er førsteklasses værktøjer til præsentationer og information i offentlige miljøer, på messer, konferencer, udstillinger, butikker, kontorer, hoteller og restauranter

DESKTOP TABLET HOLDERWALL-MOUNTED TABLET HOLDER
TABLET FLOOR STAND

TABLET HOLDER TABLE

Med bordholderen TABLET HOLDER TABLE kan tablets bruges let og fleksibelt i forskellige arbejdsmiljøer. Nem at bruge og har et praktisk design af høj kvalitet. Ved hjælp af tablets, kan information og præsentationer være interaktiv og fleksibel, hvilket giver fremragende støtte i arbejdslivet.

Produktdetaljer >>

TABLET HOLDER TABLE CLAMP

Foretrækker du et rent skrivebord? Ingen problemer. TABLET HOLDER TABLE CLAMP er en holder med bordklemme, arm og holder til tablets. Det er et optimalt værktøj til velorganiserede, ergonomiske arbejdspladser. Den højkvalitet udformning af denne holder er perfekt til fleksibelt og mobilt arbejde. Den pladsbesparende fastgørelse betyder, at hele skrivebordets overflade kan bruges til andre formål. Det elegante look harmoniserer med interiøret i moderne kontorer.

Produktdetaljer >>

TABLET HOLDER WALL

Med TABLET HOLDER WALL kan der gives virtuelle produkt- og serviceoplysninger i et praktisk, attraktivt miljø. Stabilitet, sikkerhed og stil gør dette vægbeslag til tablets til et præsentationsværktøj af høj kvalitet på informations- eller salgssteder.

Produktdetaljer >>

TABLET HOLDER WALL ARM

Vægholderen til tablets, TABLET HOLDER WALL ARM, er en optimal løsning til flere arbejdspladser, interaktive informationssteder og præsentationer. Fleksibiliteten og mobiliteten er blevet kombineret med brugervenlighed og kan tilpasses individuelle behov.

Produktdetaljer >>

TABLET HOLDER FLOOR

Utroligt design med optimal funktionalitet, gulvstanderen TABLET HOLDER FLOOR er et perfekt præsentationsværktøj. Premium kvalitet, optimal stabilitet og individuelle justeringsmuligheder for attraktiv præsentation af produkter, informationsmateriale og tjenester. Denne gulvstander med tabletholder kan bruges i forbindelse med f.eks. messer, konferencer, offentlige miljøer, udstillinger, butikker, hoteller og restauranter. Tyverisikrings systemet sikrer et højt sikkerheds niveau for tablet og gulvstanderen.

Produktdetaljer >>

Vil du have mere information om TABLET HOLDER serien?