menu

DET ER LET AT LAVE MAD MED TABLET I KØKKENET

En moderne tablet eller en klassisk kogebog?

Takket være mange madlavningsapps omdannes opskriftsblogger og websteder, tablets og smartphones til digitale kogebøger. Fordelene er åbenlyse: et vilkårligt antal opskrifter kan søges, gemmes og sorteres med en tablet - og deles hurtigt og nemt med venner.

Derfor er den rigtige tabletholder meget vigtigere - ikke kun til behagelig brug, men også for at beskytte tabletten mod snavs og skader. Udforsk tips til madlavning med tablets, og find egnede tabletholdere for perfekt adgang til din digitale opskriftssamling!

Mobil og stabil: Tableholder

Et sikkert greb med fleksibel læsevinkeljustering: med tabletholderen er iPads og andre tablets i størrelserne 7-13 " perfekt placeret til madlavning og bagning. Holderen kan drejes 360 ° til brug i vandret eller lodret position.

Vores tip: Brug XL-versionen med en ekstra bred holder til tablets med beskyttelsescover.

EKSTRA ALSIDIG: DEN ROTERENDE TABLET BASE HOLDER

Anbring din tablet i tablet base holderen, drej den til den ønskede position - klar! Holderen er meget praktisk og står fast på de fleste overflader. Tablets kan opbevares og bruges lodret eller vandret på en sikker måde eller lægges på den gummibelagte bløde overflade. Også perfekt som en smartphone-stativ!

Komfortabel og ekstra plads på bordpladen

Det mest praktiske ved madlavning er, når skærmen er placeret i øjenhøjde. Især når du ser madlavningsvideoer eller prøver at lave mad efter nye opskrifter. Yderligere fordele: arbejdsfladen forbliver fri. Efter tilberedning kan holderen foldes tilbage for at spare plads.

Tips til madlavning med en tablet

Væsker, høje temperaturer eller køkkenaffald: med den rigtige forberedelse kan du beskytte din enhed mod snavs.

INDEN DU LAVER MAD:

  • Indsæt din tablet i tabletholderen på væggen eller på bordet, på denne måde kan du komfortabelt bruge tabletten under tilberedningen og samtidig beskytte den mod at blive snavset
  • Oplad batteriet, eller placer enheden i nærheden af ​​stikkontakten
  • Sluk for pauseskærmen - skærmen bliver ofte mørk efter et par sekunder eller minutter
  • Download madlavningsopskriften

EFTER MADLAVNING:

  • Skærmrengøringsmiddel specielt udviklet til tablets følsomme touch-skærme, iPads osv. fjerner let snavs og pletter.

Vidste du...?

 

Uanset om det er til dit hjemmekontor eller dit smarte hjem - DURABLE tabletholdere gør det nemmere at bruge tablets hvor som helst. Læs mere om vores tabletholder sortimentet >>