menu

TÆNK LEAN!

Lean Management

 

LEAN - en mulighed for produktion og administration

Lean er den mest anvendte ledelsesmetode over hele verden og er primært etableret inden for et produktionssystem. Lean Management betyder "strømlinet ledelse" og stammer fra Japan. Bilproducenten Toyota var den første til at anvende den og udviklede samtidig sine principper. Fra sine komponenter stammer virksomheden fra et produktionssystem (principper og værktøjer) og en arbejdskultur.

Effektive produktionssystemer inkluderer Lean Production, Lean Office og en kultur, der både kombineres via medarbejderne. Der skal sondres mellem metoderne eller værktøjerne og filosofien. Filosofierne eller principperne i Lean kan anvendes på alle virksomheder, mens værktøjerne skal testes og undersøges for, at virksomheden passer.

Det endelige mål er det samme for alle virksomheder: Fjern de dele af processen, der ikke tilføjer værdi. Dette princip gælder både for produktion og administrativt arbejde. På denne måde forbedrer virksomhederne deres konkurrenceevne, og medarbejderne får en klar struktur gennem mere stabile processer og mere målstyret strategi.

BÆREDYGTIGE PRODUKTER TIL MERE EFFEKTIVITET PÅ DIT KONTOR OG I DIN VIRKSOMHED

I årevis har DURABLE arbejdet i overensstemmelse med Lean-principperne inden for produktion og administration, da disse to områder ikke længere kan adskilles fra hinanden. DURABLE har konsekvent udvidet sin kompetence inden for kontoreffektivitet og dermed sit eget produktsortiment. DURABLE tilbyder funktionelle produkter til hvert LEAN-princip, som optimalt understøtter processer og procedurer.

HORST-WERNER MAIER-HUNKE, TIDL. ADMINISTRERENDE DIREKTØR FOR DURABLE:

”Introduktionen af ​​Lean var en fuldstændig succes for vores virksomhed. Vi har strømlinet vores organisation og oplevet, at den rigtige brug af vores produkter er en stor hjælp i den kontinuerlige praksis med Lean.

Især Shopfloor Management er blevet en vigtig del af vores løbende forbedringsproces gennem brugen af ​​vores egne produkter. ”

 

 

 

 

 

>> Download DURABLE brochure "THINK LEAN!"

KONTAKT

Har du spørgsmål om vores sortiment eller forslag? Vi tager os gerne af dine anmodninger og sender dig mere information. Send bare en e-mail til leanproduktedurable.de!

HOVEDEMNER OG PASSENDE PRODUKTSERIER:

SHOP FLOOR MANAGEMENT I PRODUKTION OG ADMINISTRATION

Forbedret kommunikation mellem ledelse og medarbejdere såvel som deres intense integration i forandrings- og forbedringsprocesser er grundlaget for ledelse af butiksgulve og kontorgulve. DURAFRAME ® -serien tilbyder professionel support her.

Mere >>

KAIZEN I PRAKSIS

Spørg konstant og optimer processer - denne proces til kontinuerlig forbedring er den grundlæggende byggesten i Kaizen-filosofien. Informationspaneler og displaypanelsystemer er nyttige hjælpemidler.

 

 

Mere >>

VISUALISERING OG SYNLIGHED MED 5S

Korrekt mærkning og visualisering sikrer reduktion af fejlkilder og lange søgetider. Dette fører til en målbar gevinst i produktivitet inden for produktion, logistik og administration. Med de rigtige produkter skaber DURABLE ideelle betingelser for at lette struktureret arbejde i overensstemmelse med 5S-princippet.

 

Mere >>

FØRST IND - FØRST UD MED ENKLE ORGANISATIONSMIDLER

Det, der kommer først, behandles først - FiFo-princippet er Lean-værktøjet til hurtige og effektive procedurer. Den gennemprøvede metode forhindrer ventetider og kvalitetsdefekter og kan implementeres ideelt med DURABLE produkter!

 

Mere>>

FLOW OG FLEKSIBILITET

I den såkaldte "Flow" er arbejde mest produktivt - der skabes ideelle forhold til dette med de rigtige produkter. Uanset om det er i produktion eller administration, er fleksible produkter, som f.eks. Hjul, specielt mobile hjælpemidler til daglige opgaver.

 

Mere >>