menu

Skuffeboks VARICOLOR® MIX

 

Frisk design til kontoret

Frisk design til kontoret med et tydeligt udseende og funktionalitet på højt niveau. VARICOLOR® MIX skuffeboks fra DURABLE er en populær og succesrig hjælp til organisering på arbejdspladsen. Den nye VARICOLOR® MIX serie bringer en frisk brise ind i det moderne arbejdsliv.

VARICOLOR® MIX er både en praktisk opbevaringsløsning og et stilfuldt designerobjekt. Den store håndgribelige fornemmelse og de lydløse farverige skuffer og den simple opmærkningsmulighed, skaber systematisk orden - og gør den sjov at bruge!

Det klare og lyse udseende smelter sammen med de nyeste kontortendenser. Den er lige så velegnet til kontorer som til hjemmekontoret. Dokumenter kan nemt arkiveres til specifikke opgaver med VARICOLOR® MIX og hentes frem igen på et øjeblik takket være de farverige skuffer.

VARICOLOR®-serien kombinerer æstetisk kvalitet med bevist ydeevne i ethvert miljø

Før

Efter

"Perfekt struktur på mit skrivebord -  organiserere min kreativitet."

Jeg elsker mit job som event manager. Hver dag er anderledes, og vi er nødt til at reagere hurtigt og fleksibelt som et team. Det giver ikke meget tid til administrative opgaver. DURABLE skuffebokse hjælper mig med at organisere alle mine dokumenter efter emne og hurtigt finde dem igen, så jeg kan fokusere mere på vores events

"Min sky har aldrig været så offline."

At omdanne inspirationer til nye seje designs, det er min fortrukne opgave. Organisering af dokumenter, kontrakter eller fakturaer er ikke min stærke side, og jeg kan virkelig ikke lide at gøre det. Min VARICOLOR® MIX skuffeboks er min redning. Den gør det hurtigt og nemt for mig at organisere mit kreative kaos.

"Godt design er vigtig for mig - ikke kun derhjemme."

Jeg arbejder meget, så jeg tilbringer meget tid på kontoret. Resultatet kan ses, ved at det er vigtig med en god atmosfære, og det inkluderer også fornuftig design. En kombination af æstetik og praktisk er perfekt - ligesom den nye DURABLE skuffeboks.

"Fordi det bare fungerer."

Mit daglige liv fungerer kun, hvis det er optimalt organiseret. Så jeg glæder mig over alle de hjælpemidler, der gør, at jeg kommer nemmere igennem dagen. Jeg har ikke tid at spilde, med at søge efter ting og sortere dem. VARICOLOR® MIX-skuffeboksen løfter ikke kun mit humør med sit flotte udseende, det holder også mine dokumenter inden for rækkevidde og er nemme at finde igen takket være de forskellige skuffefarver.

"Organisationens kunst."

Alt hvad jeg gør, gør jeg for kunst. At fremstille mine egne kreative designs og samle kunst til udstillinger - det er mit job. Jeg ønskede et praktisk opbevaringssystem til mine dokumenter, der opfyldte mine krav til designs uden at stjæle opmærksomheden fra kunstværkerne.

Farvede skuffer i en diskret boks

Skuffeboksen til A4 formaet dokumenter fås med 5 eller 10 skuffer i lyse farver. Foruden at være et klassisk kontorartikel, så er VARICOLOR® MIX også den ideelle hjælp til organisation i hjemmet, i lægekonsultationen, på uddannelsessteder m.m.

Til produktsider og forhandlere