Gratis designsoftware til skabeloner

DURAPRINT®

Design dine egne personlige plastkort, indstiksetiketter, dørskilte til mange af Durable's produkter. Med DURAPRINT®-designsoftwaren kan du i få trin designe individuelle printskabeloner og udskrive dem nemt og bekvemt:

Det gratis designsoftware til alle DURABLE-produkter, der indeholder et papirindstiks etiketter

Opret personlige indstiks etiketterer til alle DURABLE-produkter med få klik. Der er praktisk talt ingen grænser for, hvad du kan designe - logoer, grafik og stregkoder kan alle nemt importeres i softwaren. Takket være pop-up hjælpetekster er programmerne nemme at forstå, f.eks. til at hjælpe dig med at arbejde i databasen. Design dine egne DURABLE navneskilte og udskriv dem nemt med DURAPRINT® online-softwaren (tidligere varenummer: 1470).

Find dit produkt, design det online, eksporter til PDF, udskriv, og du er færdig!

Opret personlige etikketter og indstik

Skabeloner til ringbindsetiketter


Sæt ensartede og tydelige etiketter på dine ringbind ved at designe indstiketterne online. Indtast nemt teksterne, og upload eventuelt dit logo. I det næste trin skal du blot udskrive dine skabeloner.

Passer til de selvklæbende ORDOFIX® ringbindsetiketter til brede og smalle ringbind.

Skabeloner til navneskilte

Uanset om det er plastik-kort, navneskilte eller navneskilte til bordet: Tryk dem individuelt og personligt. Design plastkort til forretnings- og kundekort samt kort til forskellige lejligheder og begivenheder. Medarbejder- eller besøgsskilte samt bordnavnekort kan nemt og professionelt trykkes i få trin. Brug de matchende BADGEMAKER® indstik til navneskilte.

Skabeloner til faneblade og registre

Skab dine egne personlige faneblade til registre online. Du kan designe de udskiftelige faner professionelt og efter dine behov i få trin.
Desuden kan omslagsark og bagsider på alle udskrivbare registre også designes og udskrives med DURAPRINT®.

Skabeloner til dørskilte

Design individuelle dørskilte til din virksomhed, events eller arrangementer. Med DURAPRINT® kan du i få trin designe dine egne personlige skilte ved at uploade et firmalogo eller billeder. Uanset om det er CRYSTAL SIGN, INFO SIGN eller CLICK SIGN - så passer skabelonerne til alle DURABLE dørskilte.

DURAPRINT® i et overblik

Gem projekter på cloud-server

DURAPRINT® giver ind loggede brugere mulighed for at gemme projekter på en cloud-server.

Database til tekster og billeder

For at optimere din arbejdsgang kan du blot uploade et Excel-datablad med alle nødvendige oplysninger.

EAN- og QR-kodegenerator inkluderet

Med DURAPRINT® er det muligt at oprette en række koder som f.eks. EAN- eller QR-koder.

Tablet-, Windows- og Mac-version

DURAPRINT® er optimeret til alle slags enheder.

Browserbaseret applikation

DURAPRINT® er en browserbaseret software, så der kræves ingen installation.

DURAPRINT® i et overblik

  • Køb navneskilt og matchende BADGEMAKER®
  • Design navneskilt
  • Udskriv skabeloner
  • Skub papir etiketten ind i navneskilte

Ofte stillede spørgsmål om DURAPRINT®

Varenummer 1470, som stadig findes på mange ark, svarede til den tidligere DURAPRINT®-version, som vi solgte på diske til installation på computere. Denne version fungerer nu kun på computere med Windows® XP eller et ældre styresystem.

For at kunne levere vores software til alle brugere, også dem med nyere styresystemer, har vi besluttet at stille DURAPRINT® gratis til rådighed online. Fordelen ved dette er, at virksomheder med strenge sikkerhedsregler ikke behøver at installere yderligere software. Desuden kan softwaren altid opdateres og optimeres hurtigt.


DURAPRINT® er fremragende egnet til udskrivning af plastkort med din DURACARD-printer. Du skal blot vælge "DURACARD Cards" under produktkategori, vælge det tilsvarende produkt og komme i gang med at designe!

Du behøver ikke at registrere dig og logge ind for at kunne bruge DURAPRINT®. Hvis du vil bruge DURAPRINT® uden at registrere dig, skal du blot klikke på "Fortsæt uden registrering". Registrering er dog påkrævet, hvis du ønsker at gemme dine designs i skyen og dele dem med eksterne kolleger.

Klik på den tilsvarende produktkategori for at se forskellige nøgleord og finde det produkt, du har brug for. Alternativt kan du indtaste det 4-cifrede nummer på de varer, du ønsker at mærke, direkte i søgelinjen ud for overskriften "Produktkategori" for at få matchende resultater frem.

Til sidst skal du vælge den linje, du har brug for, og klikke på "Vælg produkt" i højre side under forhåndsvisningen.


En af vores kunder havde følgende problem:

"Jeg uploadede en datakilde (Excel-tabellen) og tilføjede et billedarkiv til den. Jeg kan dog ikke finde muligheden for at ændre databasen, dvs. at jeg nu kan knytte det færdige layout til en anden database og billedfil (zip). Så snart jeg har brugt databasen i webappen, kan jeg ikke bruge denne skabelon igen. Jeg kan heller ikke bruge nogen databasefunktioner i den ændrede fil. Datakildevisningen er helt forsvundet. Hvordan kan jeg løse dette problem?"

Vores kundeserviceteam svarede:

For at kunne bruge din DURAPRINT®-fil som en skabelon til senere brug skal du holde databasen åben og IKKE klikke på "Use database".

Gem derefter projektet som det er på din harddisk. Når du åbner projektet igen, vil du kunne arbejde med andre data.

Ja, det kan du gøre via indstillingen "Brug database". Først skal du uploade din Excel-liste og derefter indsætte de tilsvarende felter. På denne måde kan felter som f.eks. for- og efternavn eller et firmanavn indsættes på foruddefinerede positioner.

Vores tip: Tilføj oplysningerne til navneskilte til Excel-skabelonen, så de ser ud præcis, som du ønsker det på skiltet. Det gør det endnu nemmere at designe i softwaren.


Ja, du kan uploade flere billeder. Først skal du tydeligt mærke medarbejderfotos, f.eks. ved at nummerere dem eller give dem det tilsvarende efternavn. Når du har gjort dette, kan du fortsætte som følger:

A) Forberedelse:

Opret en Excel-tabelle med al den tekst, der skal fremgå af den udskrevne fil, og tilføj derefter de tilsvarende billednavne. Gem alle billederne i en .zip-mappe, så du kan uploade den senere.


B) DURAPRINT®:

1) Åbn DURAPRINT® og vælg dit produkt.

2) Create an excel sheet with the appropriate names, functions and other texts you want to use for the series function. For the pictures of e.g. employees you would have to use another column in which you write the complete picture name including the designation of the picture type. For example: "Mustermann.jpg".

3) Put all the pictures into a ZIP file.

4) In the DURAPRINT® software you can then upload the Excel table via "Upload data table".


5) To upload the various images, click on "Upload the archive with the images" and select your ZIP folder.

6) Now drag the individual cell contents onto the design area and design your product.
In this way you can use DURAPRINT® for example as an employee ID card software to print your individual plastic cards.