Beholdere til kildesortering

Nyt system for sorteringsmærkning

Danmark har fået et nyt nationalt mærkningssystem til indsamlings- og genanvendelsesanlæg, et system, der er en del af det fælles nordiske skiltesystem til mærkning af affald. Systemet letter affaldssortering for både enkeltpersoner og organisationer.

Da alle virksomhedsejere er forpligtet til at sortere affald, der kan genbruges så vidt muligt, er fleksible kildesorteringsbeholdere og tydelig mærkning af affaldet en vigtig del af indsamlingen og håndteringen.


DURABIN-serien

DURABIN-serien består af affaldsbeholdere og hygiejniske kildesorteringsstationer, der passer til de fleste virksomheder, en serie med næsten uendelige valg.

Den måde, du konfigurerer affaldsløsningen på, har stor betydning. At vælge den rigtige størrelse på kildesorteringsbeholderen kan reducere omkostningerne ved rengøring. Tilføjelse af en vogn reducerer mængden af affald, da affaldsspanden altid er der, hvor de er nødvendige i det rette øjeblik. Den korrekte farve på skraldespanden i overensstemmelse med farvekoder, der er relevante for branchen eller mærkning af affaldet, tilskynder til korrekt affaldshåndtering. Konfigurer den smarteste kildesorteringsstation til din arbejdsplads.

Med vores brede udvalg af pladsbesparende affaldstønder af høj kvalitet i DURABIN-serien er det let at oprette en fleksibel kildesorteringsstation.

Kildesorteringssæt bestående af DURABIN Kvadrat 40L, DURABIN Flip Lock, DURABIN duo vogn og DURAFRAME A4 inforammer med sorteringsmærker fra det nye affaldssystem for tydelig mærkning.
Kildesorteringsstation bestående af tre 60L affaldstønder med to foldelåg og et almindeligt låg. To vogne, hvor den ene er til to plasttønder. Opmærket med sorteringsmærker fra det nye affaldssystem i A5 DURAFRAME-inforammer.
Firkantet DURABIN affaldsbeholder 90L med bærehåndtag og vogne til nem transport. Perfekt til affald, sortering og genanvendelse.Opmærkning med sorteringsmærker i A4 DURAFRAME-inforammer.
Beholdere til kildesortering til opsamling af materiale genanvendelse i et produktionsanlæg.

Opmærk affaldsbeholdere til kildesortering med sorteringsmærker fra det nye affaldssystem

For nem håndtering og overskuelig genanvendelse er det nødvendigt med en tydelig opmærkning af affaldsbeholderne. Det er nemt og hurtigt at markere affaldstønderne ved hjælp af selvklæbende DURAFRAME inforammer og indsætte A5 eller A4 udskrifter af sorteringsmærkerne fra det nye affaldssystem. Det er også muligt hurtigt at udskifte dokumentet, hvis tønden skal bruges til opsamling af andet affald.

Fælles nordisk sorteringsmærknings system > piktogrammer til gratis download

Det danske sorteringsmærknings system til opmærkning af affald består af 96 skilte opdelt i to kategorier: henteordning sorteringsmærker til hustanden og til genbrugspladsen. Som en ekstra service til vores DURABIN-kunder leverer vi alle piktogrammer gratis i form af udskrivbare JPG-filer tilpasset inforammen DURAFRAME.

Se hvor nemt det er at anvende Duraframe®:

Fjern den beskyttende film
Sæt rammen i den ønskede sted
Løft op i magnet rammen for at indsætte materiale
Sådan! Duraframe® sidderpermanent på alle glatte overflader