FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål.
Hvis du har et spørgsmål, som ikke er besvaret her, bedes du sende dit spørgsmål pr. e-mail til: ordre@durable.dk

HVOR KAN JEG KØBE DURABLES PRODUKTER?
DURABLE SCANDINAVIA er en grossist for hele Skandinavien. Vi sælger vores produkter gennem forhandlere, både online og i butikker. For mange af produkterne kan du scrolle ned og vælge dit land og herefter klikke dig videre til en af vores forhandlere, der har en webshop, og købe produktet derfra. Hvis der ikke er nogen onlinebutik for det produkt, du ønsker at købe, hjælper vores kundeservice dig med at finde en forhandler. Du kan kontakte os på telefon +45 78 76 90 20  eller via e-mail: ordre@durable.dk

JEG KAN IKKE FINDE NOGEN OPLYSNINGER OM PRODUKTET, NÅR JEG SØGER EFTER DET?
DURABLE SCANDINAVIA sælger ikke kun DURABLE-produkter. Vi sælger og distribuerer også produkter under andre mærkenavne. Det produkt, du leder efter, er måske et af dem. Kontakt vores kundeservice for at få flere oplysninger, hvis du har spørgsmål om produkter omkring vores lampe brand LUCTRA.

HVORDAN KAN JEG HURTIGT OG NEMT OPRETTE INDSTIK OG ETIKETTER TIL DURABLES PRODUKTER?
Under fanen DURAPRINT® findes der et gratis online-software med skabeloner til etiketter, navneskilte, registre, selvklæbende produkter og skilte i serierne CRYSTAL SIGN, CLICK SIGN og INFO SIGN. Klik her. Etiketter til navneskilte og vægskilte trykkes bedst på BADGEMAKER, som er et ark med perforerede etiketter, der passer til vores forskellige modeller og størrelser af navneskilte og skilte.

JEG HAR BRUG FOR PRODUKTBILLEDER, HVORDAN KAN JEG FÅ DEM?
Gå til forhandlerportalen og følg vejledningen, så er der mange billeder at downloade der.

BLUE ANGEL?
Vores Blue Angel- og ECO-serier er fremstillet af Blue Angel-certificeret plast. Det er et miljømærke, der tildeles produkter fremstillet af genbrugsmaterialer. Certifikatet udstedes, hvis selve produktet og dets fremstillingsmaterialer opfylder kravene i RAL-UZ 30a-retningslinjerne, som bl.a. indebærer, at produkterne skal opfylde alle relevante krav til ydeevne og sikkerhed, at de ikke må indeholde kræftfremkaldende eller mutagene stoffer, og at procentdelen af genbrugsplast (affald efter forbrug) skal være på mindst 80 %. Materialer skal ved udløbet af deres levetid kunne adskilles og genanvendes.

ER DET MULIGT AT OPMÆRKE AFFALDSSPANDE MED PIKTOGRAMMER FOR BEDRE KILDESORTERING?
Fastgør en DURAFRAME® ramme/plastlomme på affaldsspanden og tilføj et relevant piktogram for bedre kildesortering. Det fælles piktogramsystem består af en række symboler, der bruges i forbindelse med affaldssortering, og som du gratis kan downloade. Gå til Piktogramsystem til affaldssortering, og udskriv en færdig PDF-skabelon med symbol og tekst, f.eks. "Lysstofrør" under "Batterier". Hvis du holder musen over batterier, får du oplysninger om de andre skabeloner, der findes i kategorien "Elektronisk affald".