Om os

Kvalitet. Design. Funktionalitet.

DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG udvikler og producerer intelligente produkter og løsninger til den moderne arbejdsplads. Virksomheden, der har sit hovedsæde i Sauerland i Tyskland, bygger på mere end 100 års succes takket være sin kontinuerligt innovative tilgang og store erfaring. Produkterne er indbegrebet af kvalitet, design og funktionalitet.
Vi er en internationalt orienteret virksomhed med base i Tyskland og har ca. 700 medarbejdere på verdensplan. Størstedelen af vores produkter fremstilles på vores produktionssteder i Gotha (Tyskland), Kamen-Methler (Tyskland), Szczecin (Polen) og Coevorden (Holland). Vores salgsafdelinger i Europa og USA understreger vores internationale tilgang som en globalt aktiv virksomhed. Vi samarbejder også med anerkendte importører og repræsentanter i hele verden.
Arbejdsverdenen er under forandring. Ikke kun erhvervsprofilerne defineres næsten hver dag på ny, men også organisationen og processerne og dermed også de nødvendige materialer og det nødvendige udstyr. DURABLE har i over et århundrede været en pålidelig partner for professionelle produkter og produktlinjer til arbejdspladsen. Vi lever op til dette ambitiøse krav ved konsekvent, ubarmhjertigt og passioneret at arbejde på at udvikle omfattende koncepter, som støtter vores kunder i deres daglige arbejde.
Vores mål er at tilbyde fremragende løsninger, som hjælper brugerne med at udføre deres daglige opgaver på en yderst professionel måde og dermed bidrager til virksomhedens succes.
I dag og i fremtiden.


Vores historie

DURABLE - navnet siger det hele. Vores varemærke har været synonymt med vores mission gennem hele vores 100-årige virksomhedshistorie. Fremtidssikre løsninger til moderne arbejdsformer, varig kvalitet og prisvindende design. Over hele verden har måden, vi arbejder på, ændret sig markant i de sidste 100 år. Det klassiske kontor med skrivemaskine og karbonpapir hører lige så meget til fortiden som transport af varer i vogne.
Computere, mobile enheder og metoder som Kaizen, agilt arbejde eller lean management ændrer arbejdsgangene lige så grundlæggende som den stigende fleksibilitet med hensyn til, hvornår og hvor vi arbejder. DURABLE tilbyder et bredt udvalg af moderne arbejdsplads produkter til mange forskellige brancher: fra tabletholdere til kabelstyringssystemer, fra mobil organisation til variable etiketterings- og præsentationskoncepter.

Bæredygtighed

Vi har en holistisk tilgang til bæredygtighed. For at kunne leve op til vores miljømæssige, økonomiske og sociale ansvar har vi brug for en fint afbalanceret, langsigtet strategi, der gennemføres konsekvent.

Certifikater

DURABLE er blevet certificeret med succes med den internationalt akkrediterede ISO 14001-standard for udvikling af effektive miljøledelsessystemer på alle tyske fabrikker.