Social bæredygtighed hos DURABLE

En virksomhed er kun lige så god som dens medarbejdere. Derfor fokuserer vi på mennesker hos DURABLE. Vi lægger vægt på knowhow, motivation og holdånd. En succesfuld forretning involverer altid viden og færdigheder. Vi tilbyder vores medarbejdere et væld af muligheder for uddannelse og træning. Til dette formål har vi skabt et internt uddannelsessystem, hvis mål er individuel støtte.

Fremragende uddannelsesorganisation

Med ca. 30 lærlinge fordelt på 13 forskellige lærepladser hvert år opretholder vi et højt uddannelsesniveau og foretager dermed en bæredygtig investering i vores fremtid. I 2021 blev DURABLE for syvende år i træk certificeret som "fremragende uddannelsesorganisation". ertragswerkstatt GmbH Werdohl anerkendte virksomheden for sit store engagement, sin store tilfredshed og et positivt vurderet uddannelsessystem. Vores mål er at tilbyde alle lærlinge et fast job, når de har gennemført deres uddannelse med succes. Men vores engagement begynder meget tidligere: DURABLE har etableret et tæt netværk med lokale skoler gennem sponsorater og sikrer derved, at potentielle fremtidige medarbejdere kender og interesserer sig for virksomheden.

Familievenlig og fleksibel

Hos DURABLE har vi en grundlæggende interesse i at sikre, at vores medarbejdere føler sig hjemme i vores virksomhed såvel som i deres privatliv, fordi det i tider med branchemæssig og regional mangel på kvalificeret arbejdskraft er særligt vigtigt at rekruttere kvalificerede teammedlemmer i familiefasen og at fastholde dem i virksomheden. Hos DURABLE nyder vores medarbejdere gode arbejdsvilkår, et godt arbejdsklima og en familiær virksomhedskultur.
Ud over fleksible arbejdstidsmodeller opretholder DURABLE "durable minis", sin egen daginstitution, der er placeret på hovedkontoret i Iserlohn. Børnene bliver passet i små grupper i centret i overensstemmelse med de nyeste standarder, indtil de er klar til at komme i skole. I 2018 lykkedes det DURABLE under certificeringsprocessen at overbevise juryen om sine aktiviteter og yderligere planlægning for at forbedre foreneligheden mellem arbejdsliv og familieliv, og DURABLE fik igen tildelt titlen "familievenlig virksomhed".

Miljøvenlig mobilitet

Som virksomhed omfavner vi muligheden for at støtte vores medarbejderes individuelle beslutninger til fordel for en bæredygtig livsstil og yder dermed et vigtigt bidrag til at beskytte miljøet og klimaet. For at give et ekstra incitament til sund motion og bidrage til at lette trafikken på vejene tilbyder DURABLE alle medarbejdere mulighed for at leje en "firmacykel". Uanset om det er en bycykel, en turcykel, en mountainbike eller en racercykel - alle typer cykler kan bruges som pendlercykel. Takket være skattefordele kan der spares op til 40 % af omkostningerne i forhold til at købe en cykel.
Med valget af vores flåde af firmabiler har vi taget endnu et skridt i retning af at forbedre vores økologiske fodaftryk. Hybridbiler og en elbil er til rådighed til forretningsrejser mellem vores faciliteter i Iserlohn og Kamen samt til ture til vores kunder og andre forretningspartnere.