menu

KÆRE KUNDE

Durable Scandinavia holder ferielukket i uge 30 (23/07 – 27/07). Hvis I har vigtige hastende spørgsmål i løbet af uge 30, er I meget velkomne til at kontakte Sabrina Walter som er vores kontaktperson i Tyskland på telefon +49 2371 662 291 eller sabrinawalterdurable.de på engelsk eller tysk.

Vi håber, at dette ikke påvirker for meget besvær for jer, og at det meste kan løses, når vi er tilbage på plads alle de andre uger igennem sommeren i Danmark og i Sverige.

Rigtig god sommer.

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Med intelligente løsninger hjælper DURABLE fagfolk med at lykkes på dagens og morgendagens arbejdspladser. Durable har næsten 100 års ekspertise inden for professionelle præsentations- og organisations koncepter. Virksomhedens produkter anvendes på mange arbejdspladser rundt om i verden. Den fremadrettede virksomhed identificerer arbejdstendenser og udvikler innovative koncepter til at imødekomme behovene i den skiftende faglige verden. DURABLE's produktlinjer i premium-segmentet skiller sig ud med sin fremragende kvalitet, design og funktionalitet. LUCTRA®, vores lampemærke, giver brugerne optimale lysforhold ved alle arbejdspladser. DURABLE har på nuværende tid ca. 700 ansatte ved hovedkontoret i Iserlohn / Tyskland og sine udenlandske datterselskaber i Europa og i USA.