menu

SKÆRMFILTRE - HOLD DIN COMPUTER PRIVAT

Effektiv skærmfilter til bærbare computere og bærbare laptops

Arbejder du ofte på farten eller på offentlige steder? Mobilt arbejde bliver stadig lettere og mere populært takket være faktorer som bedre internetforbindelser. Men hvis du tror, ​​du bare kan åbne din bærbare computer og komme i gang, skal du tænke dig om en ekstra gang! Øgede krav til databeskyttelse og risiko på grund af visuel hacking, dvs. at spionere efter information, kræver mere forsigtighed og ansvar ved behandling af interne og følsomme data fra arbejdspladsen.

MAGNETISK skærmfilter i testet kvalitet

Med de MAGNETISKE skærmsfiltre dækker DURABLE de mest almindelige skærmstørrelser og tilbyder en sofistikeret skærmfilter løsning til fleksibel brug. Dens praktiske funktioner gør beskyttelsesfilteret til en pålidelig ledsager til mobilt arbejde. Den effektive beskyttelse af privatlivets fred med høj billedkvalitet er testet og bekræftet af et specialist institut.

Hvad er fordelene ved DURABLE skærmfiltre?

✔ All-round beskyttelse: privatlivs beskyttelse mod visuel hacking - skærmbeskyttelse mod støv og ridser - læsbart for øjnene takket være den matte overflade og reduceret blå skærmlys

✔ Innovativ magnetisk fastgørelse: filter kan hurtigt fastgøres og fjernes til fleksibel brug - ingen irriterende klæbeoverflader - bærbar computer kan lukkes, når filteret er monteret

✔ Alt-i-ét komplet pakke: med opbevarings plastmappe og mikrofiberklud til rengøring af filter og skærm 

 

 

 

 

 

 


Hvor skal skærmfiltre bruges?

SKÆRMBESKYTTELSE PÅ FARTEN OG NÅR DU REJSER

På længere forretningsrejser eller daglig pendling til arbejde: folk arbejder ofte på offentlige transportrejser. Men visuel hacking sker oftere, end du tror - et blik på en andres skærm, det er alt hvad det kræver.

ARBEJDSPLADSENS PRIVATLIV

Kontorer med åbent plan giver mulighed for en fleksibel brug af arbejdspladsen med åben plads, men er også ideelle til uønskede nysgerrighed. Uanset om det er i samarbejdsområder eller i virksomhedslokaler, er "shoulder surfing" ikke kun ubehageligt, det bringer også følsomme data i fare

SIKKERT ARBEJDE I CAFÉER

Også populært blandt dem som er freelancere, er at udføre mobilt arbejde i caféer. Især i sådanne travle miljøer bør man være særlig opmærksom på at beskytte arbejdsrelateret information. Et magnetisk skærmfilter til din skærm er hurtigt og nemt.

DATABESKYTTELSE I MEDICINSKE FACILITETER

Udlevering af følsomme data er dagens orden i forskningscentre eller medicinske faciliteter. Skærmefiltre understøtter databeskyttelse og beskytter skærme mod forurening.

Det rigtige filter til beskyttelse af personlige oplysninger til din pc'er

HAR DU EN MACBOOK?

⇒ MAGNETISKE skærmfiltre er tilgængelige for MacBooks fra 13-16 tommer . I den følgende oversigt skal du blot vælge den rigtige størrelse til din enhed og købe den fra din foretrukne webshop!

⇒ Gå til vores produktoversigt

HAR DU EN WINDOWS LAPTOP?

⇒ MAGNETISKE skærmfiltre er tilgængelige til bærbare laptops fra 11,6-15,6 inches . I den følgende oversigt skal du blot vælge den rigtige størrelse til din enhed og købe den fra din foretrukne webshop! 

⇒ Gå til vores produktoversigt

Hvordan fungerer vedhæftningen?

TIL MACBOOKS

TIL WINDOWS LAPTOPS

Ofte stillede spørgsmål om skærmfiltre


•    
Hvilket skærmfilter passer til min bærbare computer?  

DURABLE-serien inkluderer displayfiltre i forskellige størrelser til Windows-laptops og Apple MacBooks.

⇒ Se en oversigt over alle filterformater

Skærmstørrelsen på din bærbare computer findes i dine købsdokumenter, eller du kan måle det selv. Filtrene til Apple MacBooks har et specielt design, fordi kanten af ​​skærmen allerede er magnetisk. Skærmfiltre til Windows passer for eksempel til bærbare computere fra Acer, Asus, HP, Dell og Lenovo. Den øverste kant af skærmen skal være ca. 7 mm bred for at kunne fastgøre magneterne.

•    Hvordan tilslutter jeg filteret? 

Displayfiltrene er magnetisk monteret og kan derfor monteres og fjernes efter behov. Med Windows-bærbare computere klister man to små magneter på kanten af ​​skærmen, som filteret er knyttet til. 

Med Apple MacBooks kan fastgørelsen oprettes direkte til den magnetiske kant på skærmen, så der ikke kræves separat påsættelse af magneter. Detaljerede monteringsvejledninger til filteret findes også på emballagen.

•    Hvordan fungerer skærmfiltre?

Laptoppens skærm består af lodrette lameller. Ligesom hvis man kigger igennem et vindue, tilbyder de en klar udsigt fra fronten, men skjuler udsigten fra siden. Med DURABLE skærmfiltre er privatlivets vinkel 60 °.  

•    Skader den mørklagte skærm øjnene?

Skærmefilterne understøtter øjenvenlig arbejde ved at reducere det udsendte blå lys. Hvad mere er, den matte overflade reducerer refleksioner til blændfri arbejde. 

•    Filtrerer skærmfiltret også blåt lys?

Skærmfilmen reducerer skadeligt blåt lys med ca. 30% og beskytter dermed dine øjne, mens du arbejder.

SKÆRMFILTRE TIL PC